Wasmachine reparatie Amersfoort krijgt regelmatig de vraag hoe men hun wasmachine kan laten stoppen met trillen. Dit is een essentieel apparaat dat waarschijnlijk zijn deel van de runtime in uw huis krijgt. Wanneer uw wasmachine begint te trillen, rommelen en harde geluiden maakt, kan dit storend zijn en maakt u zich mogelijk zorgen over schade.

Gelukkig is een trillende wasmachine vaak iets wat je kunt repareren. Wasmachine reparatie Amersfoort geeft enkele van de eenvoudigste manieren om uw wasmachine te laten stoppen met trillen en wat u kunt doen als deze tips uw problemen niet oplossen.

wasmachine reparatie amersfoort
Wasmachine reparatie Amersfoort repareert alle merken wasmachines.
Het maakt niet uit waar u de machines heeft aangeschaft.

Wasmachine reparatie Amersfoort adviseert ervoor zorg te dragen dat de ladingen in evenwicht zijn

Een van de eenvoudigste oplossingen voor een schuddende wasmachine is om goed op te letten hoe u de kleding laadt. Als al het gewicht aan één kant van de trommel ligt in een wasmachine met bovenlader, raakt het uit balans, waardoor de wasmachine gaat trillen. Dit is niet zo’n groot probleem bij machines die aan de voorkant worden geladen. Die ringen hebben echter meestal een snellere centrifugeercyclus, dus een klein trillingsprobleem kan groter lijken dan het in werkelijkheid is.

Controleer of de wasmachine en de vloer waterpas staan

Een andere veel voorkomende manier om een ​​wasmachine te laten stoppen met trillen, is door ervoor te zorgen dat deze waterpas staat. Als de wasmachine of de vloer niet waterpas staat, heb je waarschijnlijk problemen met het balanceren. Niet zeker? Neem een ​​waterpas en plaats deze bovenop uw machine. Stel vervolgens de pootjes van de wasmachine af totdat de machine perfect waterpas staat.

 

Wasmachine reparatie Amersfoort: Zorg ervoor dat uw vloer stabiel is

Als uw vloer trilt naast uw wasmachine, kunt u problemen hebben die verder gaan dan uw apparaten. Het is een goed idee om de stabiliteit van uw vloer vanuit de kelder of kruipruimte te controleren en ondersteuning toe te voegen of eventuele problemen op te lossen. Door de vloersteun te stutten, kan uw wasmachine stoppen met het vervelende geratel.

 

Onderzoek uw stapelkit

Gestapelde wasmachines en drogers zijn uitstekende ruimtebespaarders, maar ze zijn niet immuun voor schudden. Naast het controleren van uw vloer en het nivelleren van de unit, moet u ook eens kijken naar het frame dat de bovenste en onderste units aan elkaar monteert. Als het frame niet goed vastzit, kan het vastzetten het schudden stoppen.

 

Vibratiemat voor wasmachines gebruiken

De waarheid is dat sommige oudere wasmachine gewoon een beetje trillen. Als je zo’n wasmachine hebt, kun je ervoor zorgen dat dit type wasmachine stopt met trillen door vibratiemat toe te voegen. Dit zijn eenvoudige, goedkope pads die je onder de voeten van het apparaat plaatst en bedoeld zijn om trillingen op te vangen.

 

Verwijder de verzendbouten

Heeft u een nieuwere wasmachine die trilt? Als dit het geval is, heeft iemand mogelijk nagelaten de transportbouten te verwijderen toen het apparaat werd afgeleverd en geïnstalleerd. Transportbouten zijn bedoeld om de trommel te beschermen tijdens het transport, maar moeten voor gebruik worden verwijderd. Als uw trommel niet met de hand ronddraait, zijn die plastic bouten mogelijk nog steeds in het apparaat geïnstalleerd.

 

Wasmachine reparatie Amersfoort kan helpen om uw wasmachine te laten stoppen met trillen

Hoewel sommige doe-het-zelf-oplossingen problemen met je wasmachine kunnen oplossen, zullen ze niet allemaal werken. Dat betekent niet dat het tijd is om een ​​nieuw apparaat te kopen. Je kunt gewoon versterking inschakelen en kijken of er een kosteneffectieve oplossing is om je wasmachine te laten stoppen met trillen.

 

Betrouwbare reparatie van apparaten helpt klanten om het meeste uit hun huishoudelijke apparaten te halen, ongeacht het merk of de leeftijd. Bel witgoed reparatie Amersfoort vandaag nog voor een afspraak.

Call Now Button